Daisy Kuipers marketing kinderopvang

Over Daisy

23 jaar geleden ben ik eigenlijk ‘per toeval’ de branche kinderopvang ingerold na altijd commerciële  functies te hebben gehad bij uitgeverijen. Het boekenvak. Iets heel anders dus. 

De naam Het Aktie Atelier…Simpel, snelle akties met gerichte resultaten. De freelancers waarmee ik werk bevinden zich allemaal in de creatieve sector (marketing) en zijn aangesloten bij  ‘Het Atelier.’ Het Aktie Atelier dus.

De kinderopvang is zo’n enerverende branche die continu beweegt. Dat maakt mijn werk zo ontzettend leuk en interessant! Waar jouw kinderopvang zich ook bevindt in Nederland of Nederlandse Antillen, ik kom naar je toe!

Ik ben de trotse moeder van dochter Fenna (22 jaar). Zij studeert ‘International Leisure & Event Management’ en woont op kamers in Zeist. 

Zelf woon ik in het centrum van het prachtige groene en bruisende Arnhem en woon ik deels op Curaçao. Mocht je tips willen, klop bij me aan! 26 november 2023 doe ik mee aan de KLM Curaçao marathon. 42 km en 195 meter in de hitte. Dat wordt nog wat!

In mijn vrije tijd sport ik veel of toer in mijn cabrio. Lekker m’n hoofd leeg maken. 

O ja, en mijn nieuwste project waar ik mij de komende maanden op stort…?

Een boek vóor en óver de branche kinderopvang. Maar dan wel anders dan anders. Je kent me😉


Black_spot
Laten we een kop koffie drinken of een online meeting inplannen!

Nieuwsgierig geworden?

CONTACT
logo het aktie atelier

© 2023 Het Aktie Atelier. All rights reserved